Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Snoek Tuinen

Snoek Tuinen is een enthousiast hoveniersbedrijf in de regio Abcoude, Amsterdam en Amstelveen, dat wordt geleid door de broers Robin en Erwin Snoek. U kunt bij hen terecht voor alle werkzaamheden in de aanleg en het onderhoud van particuliere en bedrijfstuinen, inclusief levering van de daarbij behorende materialen. Tuinaanleg en onderhoud van A tot Z.

Hoveniers met oog voor duurzaamheid en kwaliteit

Bij Snoek Tuinen staat kwaliteit op de eerste plaats. Er wordt daarom zoveel mogelijk gebruik gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Bovendien zijn de vakkundige hoveniers d.m.v. diverse cursussen altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. 

VHG

Snoek Tuinen is aangesloten bij de branchevereniging voor Hoveniers en Groenvoorziening.

Copyright © 2023 Snoek Tuinen
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren