Tuinaanleg

Zowel voor het aanleggen van nieuwe als het renoveren van bestaande bestrating kunt u bij Snoek Tuinen terecht. 

Bij het aanleggen van bestrating maken wij hoofdzakelijk gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen van diverse leveranciers over het hele land. Zo heeft u een ruime keuze uit kwalitatief hoogstaand materiaal. 

Tuinontwerp

Om te komen tot het mooiste tuinontwerp zijn er bij Snoek Tuinen vele mogelijkheden.

Zelf tuinontwerp of schets aanleveren

Wellicht vindt u het fijn om zelf een schets of tuinontwerp aan te leveren. In een vrijblijvend gesprek brengen wij dan uw ideeën in kaart. In overleg voegen wij hier eventueel extra elementen aan toe, die van belang zijn voor een compleet tuinontwerp. Hierbij kunt u denken aan de ontwerpstijl, de levende materialen (beplanting, gazon), de dode elementen (schuttingen, paden, terras, speelmaterialen, tuinhuis/schuur, vijver, verlichting, etc.), de onderhoudsintensiteit, etc. Van een bestaande tuin kunnen onderdelen volgens uw wensen in het ontwerp worden meegenomen. 
Hierna presenteren wij u een ontwerpvoorstel. In de fase waarin u ons ontwerp beoordeelt, kunt u natuurlijk aanvullende wensen kenbaar maken.

Samenwerking met tuinontwerper of tuinarchitect

Een andere mogelijkheid is om in samenwerking met een tuinontwerper of tuinarchitect en Snoek Tuinen tot een plan te komen wat helemaal naar uw wens is. Wij werken regelmatig samen met verschillende tuinontwerpers en kunnen u adviseren in uw keuze voor een betreffende ontwerper of architect.

Beplantingsplannen

Voor het laten maken van beplantingsplannen kunt u uiteraard ook bij Snoek Tuinen terecht. Wij stemmen deze nauwkeurig af op bloeitijd, kleur en hoogtes.

Bestrating

Zowel voor het aanleggen van nieuwe als het renoveren van bestaande bestrating kunt u bij Snoek Tuinen terecht. 

Bij het aanleggen van bestrating maken wij hoofdzakelijk gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen van diverse leveranciers over het hele land. Zo heeft u een ruime keuze uit kwalitatief hoogstaand materiaal. 

Houtwerk

Wij verzorgen alle vormen van houtwerk in uw tuin, waaronder het aanleggen van:

  • Vlonders
  • Schuttingen
  • Tuinkasten
  • Beschoeiing
  • Tuinhuizen
  • Veranda's

De houtproducten die wij gebruiken zijn duurzaam geproduceerd, met oog voor het behoud van de regenwouden.

Grondwerk

Voor een goed aangelegde tuin zijn de grondwerkzaamheden van essentieel belang. De grond vormt immers de basis van de tuin. Zaken die daarbij van belang kunnen zijn:

  • Wat voor graafwerkzaamheden moeten er plaatsvinden?
  • Welke grond of welk zand wordt gebruikt?
  • Hoe wordt de drainage aangelegd?

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote grondwerkzaamheden, inclusief de levering van grond, zand en grind.

Beplanting

De beplanting bepaalt in grote mate de sfeer en uitstraling van uw tuin. Snoek Tuinen werkt altijd met hoogwaardige kwekerijen om de juiste beplanting te leveren en te planten. Ook groot formaat bomen en heesters behoren tot ons werkterrein.
 

Tuinverlichting

Een mooi aangelegde tuin wilt u natuurlijk ook 's avonds kunnen bewonderen. Snoek Tuinen heeft alle kennis en vaardigheden in huis om uw tuin en beplanting in de avond en nachtelijke uren uitermate sfeervol uit te lichten. 
U heeft daarbij zowel ruime keuze uit de veilige en zuinige 12 volt LED productenlijn van in-lite, als uit conventionele 220 volt LED buitenverlichting.

Daarnaast hebben wij ruime ervaring en kennis rond anti-inbraakverlichting, waar we u graag over voorlichten.

Beregening

Het water geven van de beplanting in uw tuin kan een tijdrovende bezigheid zijn, die u bovendien makkelijk vergeet. 

Een ondergronds beregeningssysteem biedt hier echter een mooie oplossing. Geen gedoe meer met tuinslangen, maar een prachtig weggewerkt systeem. 

U heeft er geen omkijken meer naar en krijgt meer tijd om te genieten van uw mooie tuin.