Tuin onderhoud

Wanneer u uw tuin in een goede conditie wilt houden, is onderhoud van groot belang. Voor ons stopt het onderhoud niet na het maaien van het gazon en het verwijderen van uitgebloeide bloemen. Snoek Tuinen zorgt ervoor dat uw beplanting op vakkundige wijze wordt beoordeeld, en vervolgens in de juiste tijd van het jaar wordt gesnoeid en bemest. Daarnaast zorgen we voor afvoer van het snoeiafval en bijvoorbeeld het schoonspuiten van het terras. Waar nodig zullen we adviseren om planten te verplaatsen en/of beplanting te vernieuwen. 

Onderhoudscontract

Bij Snoek Tuinen is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit houdt in dat wij meerdere malen per jaar onderhoud verrichten, variërend van enkele keren per jaar tot wekelijks onderhoud. Uiteraard zijn er verschillende opties mogelijk in de werkzaamheden die wij voor onze rekenening nemen, geheel afhankelijk van uw wensen. Wij sluiten onderhoudscontracten af met particulieren, bedrijven en instellingen. 

Tuinonderhoud in urenwerk

Uiteraard is een onderhoudscontract niet verplicht. Wanneer u het tuinonderhoud liever in urenwerk / regiewerk uitgevoerd wilt hebben, kunt u ook bij ons terecht.

Winterbeurt

Een mooie tuin verdient het om goed de herfst en winter door te komen. Een winterbeurt zorgt ervoor dat uw tuin volledig winterklaar is en de vorst zo weinig mogelijk schade aan uw beplanting veroorzaakt.

Werkzaamheden die u van Snoek Tuinen kunt verwachten zijn onder andere:

  • Snoeien van de beplanting
  • Bemesten van de grond
  • Spitwerk

Informeer naar de mogelijkheden voor uw tuin.

Boomverzorging

Snoek Tuinen is gespecialiseerd in boomverzorging. De verzorging tijdens de plantfase, de jeugd- en begeleidingssnoei, een eventuele vormsnoei, het verwijderen van gebroken, gescheurde en breukgevoelige takken, zijn werkzaamheden die regelmatig bij bomen moeten worden uitgevoerd.

Ook kunnen wij het kappen en weghalen van bomen verzorgen, evenals het wegfrezen van grote kluiten. Onze opleiding en ervaring maken dat deze werkzaamheden op een veilige en professionele manier worden uitgevoerd.

Beplanting en potten

Bij Snoek Tuinen kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan binnen en buiten potten, evenals binnen en buiten beplanting. 

Heeft u er liever geen omkijken meer naar? Sluit dan een geheel naar uw wensen ingericht onderhoudscontract af. Wij zorgen ervoor dat uw planten er het hele jaar door prachtig bij staan.

Naast meerjarige beplanting leveren we ook eenjarige planten in buitenpotten, met de mooiste kleuren.

Informeer naar de mogelijkheden.

 

Winterdiensten

De herfst en winter kunnen soms problemen veroorzaken rondom uw huis en tuin. Ook hierbij kan Snoek Tuinen u op allerlei manieren van dienst zijn, zoals:

  • Bestrijding van gladheid
  • Sneeuwruiming
  • Afdekken van beplanting tegen vorst

Neem voor meer informatie contact met ons op